Leave Your Message
01020304
64ead6l4m

RRETH

Zhejiang Junyi Laser Equipment Co., Ltd., është një furnizues kryesor i pajisjeve të prerjes me lazer me cilësi të lartë, të dizajnuara për të fuqizuar bizneset në mbarë botën. E vendosur në qytetin Ningbo, Provinca Zhejiang, Kinë, kompania jonë u themelua në vitin 2017 dhe që atëherë është bërë e njohur për përkushtimin tonë ndaj inovacionit, saktësisë dhe kënaqësisë së klientit.

Ne kemi një fabrikë prej 39,000 metrash katrorë pranë portit të zhurmshëm Ningbo me certifikim ISO9001, certifikim CE dhe patenta, gjë që pasqyron kërkimin tonë për përsosmëri. Departamenti ynë i mirëorganizuar i fabrikës mundëson një proces prodhimi efikas dhe fuqia jonë punëtore me përvojë siguron një prodhim mujor prej 20-30 modele makinerish standarde. Duke siguruar dorëzim në kohë, ne i japim përparësi kënaqësisë së klientit dhe mbajmë angazhimin tonë për shërbimin në kohë.

Lexo më shumë
40000 + m²
Fabrika mbulon një sipërfaqe prej
200 +
Numri i punëtorëve është
10 +
vite përvojë në prodhim
2000 +
Vëllimi vjetor i shitjeve

PRODUKT

PseZgjidhni SHBA

Si prodhues i besueshëm i makinerive lazer, ne sigurojmë rreptësisht cilësinë premium të produkteve tona përmes një sistemi kontrolli të cilësisë nga djepi në varr.

Profesionistët tanë do të punojnë si një ekip për të bërë punën e tyre gjatë çdo hapi kritik nga projektimi, prodhimi deri te paketimi dhe transporti, duke synuar të fitojnë besimin e vazhdueshëm të klientëve tanë me mbështetjen e ekspertëve, kontrollin e shkëlqyer të cilësisë dhe dorëzimin në kohë.

Forca e Ndërmarrjes

Krijimi i efikasitetit më të madh për prodhuesit

Rritja e punonjësve

Sigurimi i mirëqenies tërheqëse për punonjësit

Pergjegjesi sociale

Duke shtuar më shumë vlerë për komunitetin

Inovacioni i Teknologjisë

Inovacion i vazhdueshëm për të përmbushur kërkesat gjithnjë në ndryshim të klientëve

Certifikata

Certifikimi profesional ofron
mbështetje për bashkëpunim

RASTVIDEO

Prodhimi dheGRAFIK QC Filloni në një eksplorim gjithëpërfshirës të procesit tonë profesional në dizajnimin e sistemit lazer dhe
ndërtimi, i përshtatur për nevojat specifike të industrive të ndryshme.

  • Testimi i Aplikimit

    Çdo projekt korrigjimi i nënshtrohet një kontrolli të kujdesshëm të cilësisë për të siguruar që rezultatet e prerjes përputhen në mënyrë të përsosur me dizajnin. Ne punojmë ngushtë me klientët tanë për t'u ofruar atyre përvojën më të mirë me prerje me cilësi të lartë dhe shërbim të jashtëzakonshëm.

  • Dizajni i Sistemit

    Ekipi ynë inxhinierik do të planifikojë me kujdes projektin tuaj, nga sistemet bazë lazer deri tek zgjidhjet plotësisht të automatizuara, inxhinierët tanë janë pjesë e ekipit tuaj.

  • Ndërtuar për të Fundit

    Gjatë montimit përfundimtar, ne e testojmë plotësisht makinën për t'u siguruar që të gjitha sistemet po punojnë për të specifikuar ndërsa komunikojnë hapur me klientin për të rregulluar procesin e tyre. Ne ofrojmë video demo progresi, trajnime të plota dhe testime virtuale/personal të pranimit në fabrikë.

GET IN TOUCH NOW

We are devoted to manufacture, engineer & innovate laser systems and solutions to best run your business and hence nurture the long-term relationship between us. Reach out to us for more information on the productivity and advanced technology of our machines and to see their top-notch performance.

Leave Your Message